Astra Asigurari a propus executorului judecatoresc trimis de CNADNR esalonarea la plata a sumei de 95 milioane lei

 

Administratorul special al Astra Asigurări a propus executorului judecătoresc eşalonarea la plată a sumei de 95 milioane lei, în baza executării unei poliţe, după ce marţi toate conturile asigurătorului au fost blocate în urma declanşării procedurii de executare silită prin înfiinţarea popririi.

astra asigurariÎn urma iniţierii procedurii de executare a sumei de aproximativ 95 milioane lei datorată de Astra către CNADNR, cu titlu de garanţie, conform deciziei Curţii de Apel Bucureşti în dosarul Romstrade, Administratorul Special al Astra, KPMG Advisory a înaintat către executorul judecătoresc o propunere de eşalonare la plată a sumei, a anunţat joi KPMG.

„La începutul acestei săptămâni au fost purtate primele discuţii cu executorul judecătoresc cu privire la propunerea de eşalonare înaintată. Propunerea Astra a fost primită pozitiv de către executor, urmând ca acesta să revină cu un răspuns în urma consultării cu reprezentanţii CNADNR. Eşalonarea propusă permite societăţii să-şi continue activitatea, inclusiv efectuarea plăţilor de daune, fiind alocată pe o perioadă ce asigură capacitatea de onorare a acestei obligaţii, având în vedere nivelul disponibilităţilor curente, precum şi operaţiunea de majorare a capitalului social în curs de desfăşurare”, se arată într-un anunţ al KPMG Advisory. Cristina Cuncea, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie