Companiile Astom Transport Romania si Astra Vagoane Calatori au contestat rezultatul licitatiei Metrorex pe achizitia de trenuri de metrou

 

Alstom contestă punctele suplimentare obţinute la licitaţie de CAF pe mentenanţă şi termene de livrare, compania românească are o problemă cu descalificarea sa din motive de experienţă în domeniu şi preţ mai mic cu 20% faţă de preţul ţintă al Metrorex.

metrouCompaniile Astom Transport România şi Astra Vagoane Călători au depus fiecare câte o contestaţie la rezultatul licitaţiei Metrorex pe achiziţia de trenuri de metrou de 380 de milioane de euro, cu TVA, licitaţie câştigată de spaniolii de la CAF. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiei trebuie să dea un verdict în această speţă în 30 de zile.

Anunţul privind câştigătorul licitaţiei pentru livrarea a 51 de trenuri noi către Metrorex a fost făcut în 10 martie. Termenul limită pentru depunerea contestaţiilor a fost stabilit de către Regie pentru vineri 20 martie. În termenul fixat, s-a înregistrat doar o contestaţie admisă, cea a Alstom. Însă, ulterior, a fost admisă şi o a doua contestaţie, cea a companiei din Arad, care a plecat cu poşta vineri, însă a ajuns doar azi la Metrorex.

Citeste articolul integral pe economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie