Datoriile Institutului Cantacuzino ar putea fi sterse

 

Institutul Cantacuzino a intrat într-un proces de auditare şi, dacă în urma acestui raport, Consiliul Concurenţei îşi dă avizul, Ministerul Finanţelor Publice nu are nicio reţinere pentru ştergerea tuturor datoriilor, a declarat marţi, la Camera Deputaţilor, secretarul de stat Attila Gyorgy.

Institutul CantacuzinoSecretarul de stat din Ministerul Finanţelor Publice a declarat, în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, că au fost mai multe discuţii în care s-au căutat soluţii pentru ştergerea datoriilor Institutului Cantacuzino.

Specialiştii au ajuns la concluzia că există posibilitatea legală pentru a se acorda un ajutor de stat, însă pentru acest lucru este nevoie de documentare.

„Este nevoie de un studiu, care ştiu că deja a fost cerut de către Ministerul Educaţiei şi a şi început. Acest studiu va sta la baza avizului pe care trebuie să îl dea Consiliul Concurenţei. Dacă obţinem acest aviz, noi nu avem nicio reţinere pentru a aviza ştergerea tuturor datoriilor Institutului Cantacuzino”, a spus Attila Gyorgy.

Directorul Institutului Cantacuzino, Adrian Onu, a spus că studiul de audit a început deja de o săptămână şi ar trebui încheiat în patru săptămâni, însă compania care îl face a anunţat că încearcă să finalizeze până la sfârşitul acestei săptămâni sau începutul săptămânii viitoare.

Citeste articolul integral pe digi24.ro

Cuvinte cheie: , ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie