Casa de avocatura Ionescu si Sava isi extinde echipa de management

 

Începând cu luna februarie 2015, casa de avocatură Ionescu și Sava își extinde echipa de management prin promovarea Alinei Toma ca Partener în departamentul de litigii comerciale și își consolidează echipa, se arată într-un comunicat remis, marţi, Avocatura.com.

Casa de Avocatura Ionescu si Sava„Promovarea Alinei Toma în rândul Partenerilor Ionescu și Sava este o recunoaștere a calităților profesionale și a contribuției importante pe care Alina a adus-o în dezvoltarea businessului nostru din ultimii ani. Totodată, extinderea echipei se înscrie în obiectivele noastre principale de creștere în zona de insolvență și litigii”, a declarat Radu Ionescu, Managing Partner casa de avocatură Ionescu și Sava.

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București în 2009, Alina Toma a urmat cursurile de Master de Drept Internațional și European al Universității Orleans, pentru ca în 2010 să devină membru în Baroul București. Tot în 2010 se alătură și echipei Ionescu și Sava, unde s-a specializat în litigii și arbitraj, cu precădere în chestiuni de drept fiscal, administrativ și proprietate intelectuală. În noua ei calitate, Alina va coordona practica de litigii comerciale din cadrul Ionescu și Sava. Ceilalți trei Parteneri sunt Albert George Ionescu, Radu Claudiu Ionescu și Alina Neagu, avocații care au fondat casa de avocatură în urmă cu zece ani.

„Conducerea echipei de litigii și promovarea în noua poziție de Partner Ionescu și Sava este o onoare și, fără îndoială, o provocare pentru mine. Am reușit să ne construim o echipă solidă care a acumulat în ultimii ani experiența necesară pentru a aborda proiecte diverse și complexe”, a adăugat Alina Toma.

Începutul de an a însemnat pentru casa de avocatură Ionescu și Sava consolidarea echipei de litigii prin cooptarea Adei Pascu. Ada a absolvit Facultatea de Drept și Masterul în Drept European în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, precum și drepturile omului și drept internațional public la Rene Cassin International Institute Of Humain Rights din Strasbourg și la Hague Academy of International Law.

De asemenea, casa de insolvență Ionescu și Sava și-a întărit echipa prin alăturarea lui Mihai Parvu, în calitate de jurist. Anterior acestei poziții, acesta a activat ca jurist în domeniul recuperării de creanțe și insolvențelor, fiind implicat în gestionarea unor portofolii complexe de creanțe. avocatura.com

Cuvinte cheie: ,

Comentarii oprite

Ne pare rău! Publicarea de comentarii nu este permisă.

Distribuie