Televiziunile Diva si Universal Channel au fost reintroduse in grilele Rcs&Rds

 

RCS&RDS a reintrodus in grilele sale, sambata, televiziunea americana de filme si seriale Diva, pe care o scosese din toate retelele sale in noaptea de Revelion, alaturi de Universal Channel, au declarat surse din industria de telecomunicatii, citate de Mediafax.

rcs-rdsPana la ora difuzarii acestei stiri, nici reprezentantii RCS&RDS si nici cei ai Universal Networks International, care detine televiziunea Diva, nu au facut un anunt oficial in acest sens.

Televiziunea Diva a fost reintrodusa atat in grilele de cablu (analogic si digital, cat si pe satelit), potrivit comentarilor unor abonati ai RCS&RDS postate pe pagina de Facebook a companiei de telecomunicatii.

Pe de alta parte, televiziunea Universal Channel nu a fost reintrodusa in grilele RCS&RDS.

Diva si Universal Channel, doua televiziuni detinute de compania americana Universal Networks International, au fost scoase atat din grilele de cablu ale RCS&RDS, cat si de pe platforma digitala (DTH) Digi a RCS&RDS, chiar in noaptea de Revelion.

RCS&RDS a scos din grila aceste televiziuni fara a avea aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului.

La momentul respectiv, reprezentantii companiei americane Universal Networks International, care detine televiziunile Universal Channel si Diva, au declarat: „Contractul de distributie dintre Universal Networks International si RCS&RDS pentru televiziunile Univesal Channel si Diva a expirat si, in pofida discutiilor de reinnoire a distributie, nu s-a ajuns la o intelegere. Ca urmare, RCS&RDS a decis sa scoata televiziunile din grila sa incepand cu 31 decembrie. Ne pare rau ca abonatii RCS&RDS vor fi afectati de aceasta situatie”. incont.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie