Pozitia unui mediator privind situatia conducerii Consiliului de Mediere

 

Astazi am fost la Consiliul de Mediere si am achitat taxa anuala pe semestrul I al anului 2015. Deasemeni mi s-a vizat legitimatia de mediator pe anul 2015. Am mers pe principiul ca ce poti face in decembrie, nu lasa pe ianuarie.

Cred in mediereFata de situatia privind decizia CCR cu referire la suspendarea mandatului actualilor membri, si fata de toata situatia si toate discutiile privind viitoarele alegeri in Consiliul de Mediere si auditul financiar care se cere actualului Consiliu, MA DECLAR NEUTRU.

Nu particip si nu voi participa la nici un comentariu fata de situatie, nu particip si nu voi participa nici la apararea nici la acuzarea nimanui. Nu am am acest drept, si chiar daca l-as avea, nu mi l-as exercita.

Sunt mediator si mediez. Asta imi e datoria si lucrez sa o fac cat mai constiincios, cat mai bine, cat mai prosper. De conducerea autoritatii nationale in domeniul medierii – CONSILIUL DE MEDIERE – nu ma ocup eu, nici cu acuzatii, nici cu aparari, nici cu sanctiuni, nici macar cu atingerea „aratatorului” de obraz, desi am avut tendinte.

Daca Consiliu face ceva legal sau ilegal, legitim sau nelegitim va raspunde ca for tutelar, ori fiecare membru in parte, civil, administrativ, ori chiar penal. In statul de drept numit Romania dreptatea o fac autoritatile in domeniu.

Citeste mai departe pe blog.mediatoru.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie