Baroul Maramures are un sediu nou

 

Baroul Maramureș se mută, miercuri, în casă nouă. După multe încercări eșuate, conducerea Baroului Maramureș a reușit să amenajeze un sediu reprezentantiv pentru cei peste 200 de avocați care compun Baroul Maramureș.

barou maramuresAvocații maramureșeni nu vor mai fi nevoiți să bată kilometri întregi pentru a ajunge la sediul Baroului din care fac parte, căci noua lor casă este situată în imediata vecinătate a Palatului Justiției din Baia Mare. Până acum, sediul Baroului Maramureș se afla într-un spațiu închiriat, la mare distanță de Judecătoria Baia Mare și de Tribunalul Maramureș.

De ani buni, Baroul Maramureș își are sediul într-una din clădirile „Millenium Business Center” din Centrul Istoric al municipiului Baia Mare. Sediul era închiriat în respectiva clădire, fapt ce i-a nemulțumit pe foarte mulți avocați, inclusiv pe Decanul Ioan Blăjan. În mai multe rânduri, avocații maramureșeni, în marea lor majoritate, și-au exprimat dorința de a avea un sediu propriu, modern și elegant, pe măsura corpului profesional de elită pe care îl are Baroul Maramureș. Potrivit Decanului Blăjan, spațiul noului sediu al Baroului va fi unul mai mult decât generos și va asigura o mai bună comunicare cu avocații maramureșeni prin faptul că se va situa în apropierea Palatului de Justiție.

Cu alte cuvinte, așteptarea avocaților din Baroul Maramureș a luat sfârșit: aceștia vor avea, de miercuri, un sediu modern și elegant. Noua casă a avocaților din Maramureș a fost amenajată într-o clădire nou-nouță, foarte aproape de Palatul de Justiție din Baia Mare. Cristian Donca, avocatura.com

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie