Vladimir Manastireanu a demisionat de la conducerea ANSVSA

 

Vladimir Mănăstireanu, şeful ANSVSA, a demisionat din funcţie, conform unor surse apropiate discuţiilor până în prezent necunoscându-se cine va fi numit în locul său.

Vladimir ManastireanuEste posibil ca decizia acestuia de a demisiona să fi fost luată în contextul controversatelor măsurilor de vaccinare a bovinelor şi ovinelor împotriva bolii „limbii albastre”, dar şi a celor privind gripa aviară atipică din vestul Europei.

Nu poate fi exclusă însă nici posibilitatea ca demisia celui care s-a aflat la conducerea ANSVSA încă din mai 2012, fie în calitate de vicepreşedinte, preşedinte interimar sau preşedinte, să fi fost făcută în contextul măsurilor ce se iau în interiorul PSD.

În perioada 2004 – 2008, înainte de a fi fost secretar de stat, Vladimir Mănăstireanu a fost deputat PSD, printre activităţile ţi responsabilităţile sale principale numărându-se cea de secretar al Grupului Parlamentar PSD (februarie 2006 – sfârşit mandat 2008) şi membru al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, subcomisia de Spaţiu, membru al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială (mai 2006 – iunie 2007).

În momentul de faţă nu se ştie cine şi când va fi numit la conducerea ANSVSA, interimatul putând fi asigurat deocamdată de unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai săi, lenuţa Ichim sau Lasylo Nagz Csutak. Afrodita Cicovschi, curierulnational.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie