Adama construieste 210 noi apartamente in Titan

 

Dezvoltatorul imobiliar Adama, controlat de grupul financiar austriac Immofinanz, a demarat constructia etapei a doua de dezvoltare a doua ansambluri rezidentiale din Bucuresti: Edenia Titan si Evocasa Optima. Investitia totala în cele doua faze este de 14,1 mil. euro.

Edenia Titan cuprinde sase cladiri rezidentiale. Prima parte a complexului, finalizata în 2009 si formata din doua cladiri cu 226 de apartamente a fost vânduta în întregime. Alte 126 de apartamente cu una, doua si trei camere, vor fi construite în faza a doua a proiectului, în perioada octombrie 2012 – toamna anului 2013.

Prima faza a proiectului Evocasa Optima este formata din 83 de apartamente finalizate în 2010, care pâna în momentul de fata au fost vândute în proportie de 82%. În prezent se lucreaza la etapa a doua a proiectului care va cuprinde 84 de apartamente cu doua si trei camere.

Adama are o prezenta semnificativa în zona Titan, cu cinci proiecte finalizate si vândute în proportie de 80%, plus constructia celor doua faze aflata în desfasurare.

„Am început deja sa integram experienta si cunostintele de piata ale managementului local în grupul Immofinanz si sa realizam conexiunile. Demararea celei de-a doua faze de constructie pentru doua proiecte importante este cu siguranta un semn bun, mai ales în contextul actual al unei piete extrem de competitive“, a declarat Daniel Riedl, COO al grupului Immofinanz.

Austriecii au achizitionat pachetul integral de actiuni al Adama în noiembrie anul trecut pentru 42 mil. euro. Grupul detinea deja un pachet de circa 30% din actiunile Adama înca din 2007. Dezvoltatorul a finalizat pâna acum circa 1.500 de apartamente de la înfiintarea sa în 2005. Compania are un portofoliu de dezvoltare cu o suprafata totala de peste 1,3 milioane de metri patrati, care vor permite realizarea a peste 40 de proiecte rezidentiale noi.

Urzica Alexandru, Capital.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie