Black Friday 2014. Ce ne pregatesc cele mai importante magazine online

 

Anul acesta, Black Friday va începe oficial pentru cei mai importanti retaileri din România în data de 21 noiembrie, desi Altex a furat startul lansând Black Friday pe 13 noiembrie. Dar cum îsi asteapta retailerii clientii?

black friday1Oktal.ro, primul magazin online IT&C lansat în România, va intra si anul acesta cu reduceri semnificative la mii se produse.

“Ne asteptam ca anul acesta sa facem vânzari în ziua de Black Friday de 2 milioane de euro cu 25% mai mult în comparatie cu anul trecut mai ales ca atitudinea românilor vis a vis de acest eveniment este tot mai pozitiva de la an la an, iar pentru 2014 am pregatit reduceri semnificative ce pot ajunge pâna la 60%”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Dan Dumitrescu, CEO al Oktal.ro

MarketOnline.ro va începe si el Black Friday tot pe 21 noiembrie 2014

“Pentru Black Friday 2014 estimam o crestere de 30% a comenzilor fata de cele înregistrate anul trecut. Echipa MarketOnline.ro este pregatita sa întâmpine valul de clienti nerabdatori care vor sa profite de cele mai mari reduceri ale anului, astfel ca si în acest an am optat pentru externalizarea serviciului de logistica pentru a ne asigura ca produsele comandate de catre clienti vor ajunge în cel mai scurt timp la acestia”, au declarat reprezentantii MarketOnline.

Potrivit acestora, în data de 21 noiembrie, pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afisate reduceri de pâna la 75%, iar clientii vor vedea preturi speciale pentru: televizoare, tablete, notebook-uri, electrocasnice mari si mici, componente PC, aparate foto si produse de îngrijire personala.

Ce a pregatit evoMAG pentru Black Friday

evoMAG a pregatit pentru editia din acest an a Black Friday, care se va desfasura pe o perioada de 3 zile începând cu 21 noiembrie, o oferta de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, de pâna la 75%. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice si la produse de îngrijire personala, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de retelistica si componente pentru PC.

Black Friday gaseste evoMAG cu o oferta mai diversificata, prin urmare cu un stoc mult mai mare de produse în comparatie cu anii trecuti si cu o platforma noua care ofera o rapiditate mai mare de procesare a comenzilor si, prin urmare, un timp de livrare mai mic. economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie