Mai multe persoane au fost audiate de procurorii DNA in dosarul lui Mircea Govor

 

Au început audierile în dosarul deschis din oficiu de procurorii DNA pe numele presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor. Acesta e suspectat de coruptie. Mai exact, el i-ar fi amenintat pe liderii din partid care au functii de conducere ca îi destituie daca nu reusesc sa îi convinga pe oameni sa voteze cu un anume candidat la alegerile prezidentiale.

dnaSefii serviciilor deconcentrate din judetul Satu Mare au fost audiati, vineri, la DNA Oradea dupa ce joi au fost audiate alte 20 de persoane.

Procurorii trebuie sa stabileasca daca Mircea Govor si-a folosit functia politica pentru obtinerea unui câstig, nu în folos propriu, ci în cel al partidului pe care îl reprezinta.

În presa au aparut înregistrari în care liderul de partid din Satu Mare i-ar fi amenintat pe membrii de partid care sunt primari ori sefi de institutii, ca îi destituie daca nu aduc voturi suplimentare pentru unul dintre candidatii care participa în turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Totodata seful PSD Satu Mare spunea ca a vorbit si cu liderii locali ai Bisericii, care ar fi fost de acord sa dea o mâna de ajutor. Liderul PSD Satu Mare recunoaste ca a fost o sedinta de partid, dar una amicala la care nu s-a recurs la niciun fel de amenintare. Mircea Govor va fi audiat, luni, dupa al doilea tur de scrutin. stiri.tvr.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie