Practici anticoncurentiale. Punerea in aplicare a Instructiunilor privind conditiile, termenele si procedura pentru acceptarea si evaluarea angajamentelor

 

In Monitorul Oficial nr. 791 din 30 octombrie 2014 a fost publicat Ordinul nr. 437/2014 al Consiliului Concurentei privind punerea in aplicare a Instructiunilor pentru modificarea pct. 35 din Instructiunile privind conditiile, termenele si procedura pentru acceptarea si evaluarea angajamentelor, in cazul practicilor anticoncurentiale, puse in aplicare prin Ordinul presedintelui Consiliului Concurentei nr. 724/2010.

consiliul concurenteiIn cadrul Instructiunilor pentru modificarea pct. 35 din Instructiunile privind conditiile, termenele si procedura pentru acceptarea si evaluarea angajamentelor, in cazul practicilor anticoncurentiale, puse in aplicare prin Ordinul presedintelui Consiliului Concurentei nr. 724/2010 se arata:

In situatia in care angajamentele propuse sunt considerate prima facie acceptabile, Consiliul Concurentei va publica pe pagina web un rezumat al cazului si continutul esential al angajamentelor propuse.

In cazul in care investigatia a fost initiata pe baza unei plangeri, Consiliul Concurentei il va informa, de asemenea, in acest stadiu, pe reclamant cu privire la testul de piata si il va invita sa prezinte observatii.

Tertii interesati isi pot prezenta observatiile in termenul stabilit de autoritatea de concurenta, care nu poate fi mai mic de 30 de zile. Pe langa publicarea pe pagina web, Consiliul Concurentei poate solicita anumitor persoane fizice sau juridice ori institutii si autoritati publice, cu competente in domeniu, sa formuleze observatii cu privire la angajamentele propuse. Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie