H&M deschide in 16 octombrie un magazin in Targu Jiu

 

Retailerul suedez de fashion H&M va inaugura un magazin la Târgu Jiu. Retailerul ajunge la un lant de 37 de magazine în România.

H&MRetailerul suedez de fashion H & M Hennes & Mauritz AB va lansa pe 16 octombrie, în Târgu Jiu, magazinul cu numarul 37 din tara. Magazinul H&M din Târgu Jiu are o suprafata de vânzare de aproximativ 1.700 metri patrati si va fi inaugurat în cadrul centrului comercial Târgu Jiu Shopping City, din Str. Termocentralei nr. 10.

Noul magazin ofera colectii pentru femei, barbati, adolescenti si copii. „Suntem bucurosi ca inauguram primul magazin H&M din Târgu Jiu si avem convingerea ca ne vom ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri din acest oras, oferindu-le moda si calitate la cel mai bun pret”, declara Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Printre noutatile magazinului se numara si colectia H&M pentru sezonul Toamna-Iarna 2014, care contine piese cheie
caracteristice acestui anotimp.

Primii 50 de clienti ai noului magazin vor primi carduri de cumparaturi în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiti, clientii vor primi automat câte un voucher în valoare de 30 de lei. economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie