Tuca Zbarcea & Asociatii – Locul 6 in Europa la capitolul inovatie

 

Reprezentantii casei de avocatura Tuca Zbârcea & Asociatii au fost singurii avocati din Europa de Est inclusi în Topul 50 al inovatiei, întocmit de Financial Times. Românii au fost nominalizati pentru premiul „Cea mai inovatoare casa de avocatura din Europa Continentala”, ocupând locul 6 printre firmele de pe batrânul continent.

tuca zbarcea si asociatiiRaportul Financial Times Innovative Lawyers 2014 a fost lansat miercuri, 8 octombrie, la Londra, în cadrul unei ceremonii fastuoase organizata la Natural History Museum (n.r. Muzeul de Istorie Naturala), la care au participat 400 de reprezentanti ai mediului juridic si de business din Europa.

Aflat la editia a 9-a, clasamentul celor mai inovatoare 50 firme de avocatura (Top 50) este dominat, si în acest an, de gigantii internationali Freshfields, Linklaters, Baker and McKenzie, Eversheds, Skadden Arps, Slaughter and May etc, alaturi de care avocati din Spania, Elvetia, Irlanda, Portugalia, Olanda, Austria si România s-au aliniat la startul cursei dedicate inovatiei. Din Europa de Est, singura firma de avocatura inclusa în Top 50 ramâne Tuca Zbârcea & Asociatii.

Firma din tara noastra a punctat la capitolul inovatie în trei domenii de expertiza, si anume Financiar, Litigii si Drept societar/corporatist, consolidându-si astfel reputatia internationala în aceste arii de practica. Cumulând 61 de puncte, românii au intrat direct pe locul 28, la egalitate cu spaniolii de la Gómez-Acebo & Pombo, si devansând nume precum Shearman & Sterling, Hogan Lovells, Simmons & Simmons, Cuatrecasas etc.

De asemenea, Tuca Zbârcea & Asociatii a fost nominalizata la unul dintre cele trei mari premii ale serii, si anume „Cea mai inovatoare firma din Europa Continentala”, asigurându-si astfel locul 6 printre firmele de pe batrânul continent, alaturi de A&L Goodbody, Garrigues, Uria Menendez, NautaDutilh, Vieira de Almeida e Associados, si la egalitate cu spaniolii de la Gómez-Acebo & Pombo. Câstigatorul în aceasta categorie a fost tot o firma spaniola, si anume Garrigues.

Potrivit reprezentantilor Financial Times, raportul Financial Times Innovative Lawyers reprezinta singura analiza la nivelul firmelor de avocatura din întreaga Europa asupra inovatiei în afaceri. Anul acesta, studiul a inclus 188 case de avocatura si furnizori de servicii juridice, inclusiv consilieri in-house din marile corporatii europene, sondajul presupunând colectarea de date si informatii pertinente de la 550 de clienti ai firmelor de avocatura, avocati si experti. avocatura.com

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie