Curtea de Apel Constanta a decis ca Mircea Basescu si Marian Capatana sa ramana in arest

 

Mircea Basescu si Marian Capatâna ramân în arest, au hotarât, vineri, magistratii Curtii de Apel Constanta, care au respins cererile de înlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a arestului la domiciliu, decizia instantei nefiind definitiva.

mircea basescuCurtea de Apel Constanta a constatat, vineri, legalitatea si temeinicia luarii masurii arestarii preventive fata de Mircea Basescu si Marian Capatâna, trimisi în judecata în dosarul privind mita primita de la familia lui Bercea Mondial, si a respins ca nefondate cererile celor doi de înlocuire a masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Masura dispusa, vineri, de instanta nu este definitiva, având drept de contestatie în termen de 48 ore de la comunicare.

Mircea Basescu si Marian Capatâna au fost trimisi în judecata în 14 iulie, în stare de arest preventiv, în dosarul în care fratele presedintelui este acuzat ca, prin intermediul lui Capatâna, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni la judecatori sa dispuna o sentinta favorabila în procesul lui Bercea Mondial. Dosarul în care Mircea Basescu a fost trimis în judecata pentru trafic de influenta, iar Marian Adrian Capatâna pentru complicitate la aceasta infractiune a fost înregistrat la Sectia Penala a Tribunalului Constanta. Andreea Unturica, Catalin Leganel, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie