Silviu Dan Stefanescu si Cristian Stroe cercetati in libertate in dosarul retetelor false

 

Medicul psihiatru din Giurgiu si administratorul unei farmacii din Magurele, judetul Ilfov, retinuti pentru ca ar fi obtinut fraudulos decontarea unor retete fictive sau falsificate vor fi cercetati în libertate, având interdictie de a parasi localitatile de domiciliu pentru 30 de zile.

Potrivit reprezentantilor IPJ Giurgiu, magistratii Judecatoriei Giurgiu au respins propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a medicului psihiatru (56 de ani) si a administratorului unei farmacii, Cristian Stroe (37 de ani), luând decizia interdictiei de a nu parasi localitatile de domiciliu, respectiv municipiul Giurgiu si orasul Magurele, din judetul Ilfov, pe o perioada de 30 zile.

Conform anchetatorilor, cei doi vor fi cercetati în stare de libertate pentru înselaciune, uz de fals si fals în înscrisuri sub semnatura privata, în cazul administratorului, si respectiv complicitate la înselaciune si fals material în înscrisuri oficiale, în cazul medicului psihiatru, paguba provocata Fondului National Unic al Asigurarilor Sociale de Sanatate de catre cei doi fiind de aproape 125.000 de lei.

La ora transmiterii acestei stiri, cei doi suspecti au parasit arestul IPJ Giurgiu, procurorii formulând recurs la decizia judecatorilor.

Potrivit IPJ Giurgiu, joi dimineata a fost facuta o perchezitie în orasul Magurele, judetul Ilfov, la locuinta administratorului unei farmacii, iar în urma acesteia au fost ridicate mai multe înscrisuri si tehnica IT.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie