Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de intrerupere a pedepsei a lui Jean Padureanu

 

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de închisoare în dosarul Transferurilor, îsi va ispasi în continuare pedeapsa, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti (CAB) i-a respins definitiv cererea de întrerupere a executarii.

Jean PadureanuCAB a mentinut astfel decizia data în 12 iunie de Tribunalul Ilfov.

Fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita a fost condamnat definitiv, în 4 martie, la trei ani si patru luni de închisoare cu executare, pentru înselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani, în dosarul privind transferul unor jucatori. Executarea pedepsei a început în ziua în care a fost condamnat si expira la 3 iulie 2017, Jean Padureanu fiind încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

În 12 iunie, Tribunalul Ilfov a respins cererea lui Jean Padureanu de întrerupere, din motive medicale, a executarii pedepsei.

Instanta a dispus, dupa ce a analizat expertiza medicala efectuata de Institutul National de Medicina Legala, ca nu este necesara întreruperea executarii pedepsei lui Jean Padureanu, întrucât bolile de care acesta sufera pot fi supravegheate si tratate si în reteaua penitenciara. Costin Iliescu, evz.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie