Aplicatie informatica privind evidenta permiselor de conducere retinute si a sanctiunilor aplicate conducatorilor de autovehicule sau tramvaie

 

Evidenta permiselor de conducere retinute si a sanctiunilor aplicate conducatorilor de autovehicule sau tramvaie va fi tinuta, pe viitor, prin intermediul unei aplicatii informatice, se arata intr-un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial.

baza de dateOrdinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 141/2014 privind evidenta permiselor de conducere retinute si a sanctiunilor aplicate conducatorilor de autovehicule sau tramvaie a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 683, din 18 septembrie 2014, urmand a intra in vigoare in 18 octombrie.

Documentul stabileste ca se va implementa o aplicatie informatica ce va cuprinde o evidenta a permiselor de conducere retinute, precum si a amenzilor primite de soferi.

Potrivit prevederilor, inclusiv mentiunile privind permisele de conducere retinute si sanctiunile aplicate vor fi introduse in aplicatia informatica de catre structurile de politie autostrazi, Brigada Rutiera sau serviciul rutier competent. Mai mult, politia rutiera poate modifica sau sterge aceste mentiuni.

Citeste articolul integral pe avocatnet.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie