Corneliu Moldoveanu a fost revocat din functia de vicepresedinte al ASF

 

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a decis luni revocarea din functia de vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a lui Corneliu Silviu Moldoveanu, care a fost trimis în judecata de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).

asf logo1„Parlamentul a primit de la ASF solicitarea de a dispune masurile legale necesare ca urmare a trimiterii în judecata de catre DNA a domnului Moldoveanu Corneliu Silviu, având functia de vicepresedinte. Comisiile pentru buget si cele economice de la Camera Deputatilor si Senatului au decis sa propuna plenului Parlamentului revocarea din functie a lui Moldoveanu Silviu întrucât acesta nu mai întruneste conditiile prevazute de lege”, a precizat presedintele Comisiei economice de la Camera, Mihai Tudose.

Rezultatul votului a fost — 380 de voturi pentru si 12 împotriva.

Fostul presedinte al ASF Dan Radu Rusanu, Laura Chitoiu, sotia fostului ministru al Finantelor, fost director al Directiei Avizari ASF, si omul de afaceri Ilie Carabulea au fost trimisi în judecata alaturi de alti 9 inculpati, pentru coruptie în dosarul ASF — Carpatica.(A — autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie