Primarul Constantei, Radu Mazare a fost denuntat de DNA pentru presiuni asupra Justitiei

 

Procurorii DNA îl denunta pe primarul Constantei pentru presiunei asupra Justitiei. Directia Nationala Anticoruptie a depus acest denunt la Parchetul General pe numele lui Radu Mazare, dupa ce edilul i-a înjurat pe anchetatori în cadrul discursului sustinut la congresul PSD.

radu mazareProcurorii DNA au considerat ca afirmatiile facute de Radu Mazare, la sfârsitul saptamânii trecute, în cadrul congresului PSD, sunt de natura sa puna presiuni asupra anchetatorilor, judecatori si procurori, ce îl ancheteaza pe Radu Mazare, primarul Constantei, în mai multe dosare penale pe care acesta le are pe rolul DNA cât si pe rolul instantelor din România. Asadar, DNA a luat decizia de a face un denunt penal pe numele lui Radu Mazare, pe care le-a depus la Parchetul Instantei Supreme, în care îl acuza pe edil de presiuni asupra justitiei. Este o infractiune nou introdusa în Codul Penal intrat în vigoare la începutul lunii februarie a acestui an.

Între timp, si Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat în urma afirmatiilor facute de Radu Mazare la sfârsitul saptamânii trecute. Astazi, CSM a emis un comunicat de presa în care atrage atentia ca afirmatiile asumate de Radu Mazare saptamâna trecuta sunt de natura sa aduca atingere independentei Justitiei. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie