Telekom Romania combina toate serviciile fixe, mobile si TV ale Cosmote si Romtelecom

 

Cosmote si Romtelecom, companii care au venituri anuale de peste un miliard de euro, vor trece la brandul Telekom România lansând prima lor oferta comerciala integrata din istorie care va combina serviciile de telefonie fixa si mobila, de internet fix si mobil si servicii de divertisment TV disponibile si pe smartphone, tableta si PC – printr-o noua platforma IPTV. Accesul la toate aceste resurse este nelimitat – a declarat Nikolai Beckers, CEO-ul T, iar clientii vor primi si o singura factura pentru acest pachet – de asemenea o premiera pentru istoria operatiunilor locale ale Cosmote si Romtelecom.

brandul T al Deutsche Telekom“Prima oferta integrata a Telekom România este un pachet all inclusive – un concept inovator – parte a unei noi filozofii. Toate serviciile sunt prezente pe o singura factura. Oferim de patru ori nelimitat cientilor nostri, pentru internet mobil si fix, pentru servicii de voce fixe si mobile si pentru divertisment TV”, a declarat Beckers în cadrul conferintei, fara a prezenta si detalii în legatura cu tarifele pentru acest pachet.

Unul dintre cele mai importante elemente ale noii oferte este noua platforma IPTV a grupului, care a fost implementata în ultimele patru luni de o echipa internationala, si care ofera acces clientilor la posturi TV live, înregistrari ale unor emisiuni, la “sute de ore” de filme si documentare, atât direct de pe televizor cât si de computere, smartphone-uri si tablete.

Clientii vor putea accesa platforma TV de pe echipamentele lor mobile – telefoane si tablete – fara a plati trafcul de date în reteaua mobila – a spus Beckers. CEO-ul Telekom România a adaugat ca grupul va lansa pe piata locala si primul set top box TV compatibil cu tehnologia UHD din Europa de Est.

Noile set top box-uri furnizate de Telekom România vor oferi functii precum înregistrarea emisiunilor, crearea de liste de programe personalizate, si vor permite achizitia de continut – filme, documentare sau altele.

Citeste mai departe pe zf.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie