Ahmed Hassan, Deloitte România: Antreprenorii romani au inca tendinta de a-si conduce singuri companiile, chiar daca acestea au devenit prea mari pentru ei

 

Antreprenorii români au înca tendinta de a-si conduce singuri companiile, chiar daca acestea au devenit prea mari pentru ei, si nu despart actionariatul de guvernanta corporatista, spune Ahmed Hassan, managing partner al Deloitte România.

Deloitte„Antreprenorii români si-au dus afacerile la nivelul corect, dar nu si-au despartit actionariatul de guvernanta corporatista. Înca vedem antreprenori români care îsi conduc singuri companiile, dar care au devenit prea mari pentru ei“, a afirmat el.

Compania de consultanta Deloitte a publicat recent topul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est, România fiind prezenta cu 42 de firme în clasament, cu venituri cumulate de 43 mld. euro, în crestere cu 10% comparativ cu anul anterior.

În opinia lui Hassan, din punct de vedere macro­eco­nomic indica­torii României arata foarte bine si sunt stabili, dar nu se regasesc înca si într-o cres­tere proportionala a afacerilor.

„Suntem pozitivi privind evolutia economica a României. Stim ca o parte din marile companii sunt pregatite pentru investitii, iar din sectorul de fuziuni si achizitii sunt semnale pozitive. Sunt investitori care se uita la diferite oportunitati, spre desoebire de anul trecut, când foarte putine erau cele care se uitau“, a completat Hassan.

În acest context, el a amintit consolidarea care are loc în aceasta perioada în sectorul bancar. De asemenea a adaugat faptul ca doua-trei tranzactii sunt în derulare în aceasta perioada. Ioana David, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie