Gabriel Filimon membru în Consiliul SAI Muntenia

 

Gabriel Filimon, inamicul public numarul unu al grupului de actionari „revolutionari” care a schimbat, în iulie, reprezentantii actionarilor la SIF4 Muntenia, a intrat în Consiliul de Administratie al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF4, în urma Adunarii Generale din 5 octombrie.

Pâna acum, Gabriel Filimon detinea numai functia de director executiv în cadrul SAI.

Potrivit unui comunicat al SIF4, întrucât în aceasta luna, expira mandatele a patru din cei cinci membri ai CA SAI Muntenia, Adunarea Generala a ales patru persoane pentru un nou mandat de patru ani: Florica Trandafir, economist si administrator SAI Muntenia, Mariana Dinu, economist si adminis-trator SAI Muntenia, Danut Florin Buzatu, economist si director SAI Muntenia, si Gabriel Filimon, inginer si director executiv SAI Muntenia.

Petre Pavel Szel, presedintele CA, ne-a confirmat ca el este cel care completeaza Consiliul SAI Muntenia. Întrebat daca îsi va pas-tra pozitia de conducere a CA, domnul Szel ne-a precizat: „Deo-camdata, da!”

Desi existau voci ca AGA SAI Muntenia ar putea fi o buna ocazie de conciliere între grupul de actionari care doresc rezilierea contractului de administrare si SAI Muntenia, argumentul acestora, cum ca o noua conducere a administratorului ar putea negocia cu CRA-ul ales în iulie, a fost spulberat prin pastrarea în fruntea SAI a trei dintre fostii administratori si prin cooptarea lui Gabriel Filimon.

Reprezentantii actionarilor alesi, pe 7 iulie, într-o AGA maraton, au solicitat în repetate rânduri convoacarea actioanarilor pentru a decide rezilierea contractului de administrare.

De partea cealalta, un grup de actionari a obtinut în instanta sus-pendarea hotarârilor AGA prin care a fost ales noul CRA, desi presedintele acestuia Olimpiu Blajut considera ca decizia Tribunalului nu ar avea efecte.

Nici una dintre cele doua tabere nu da semne de renuntare, astfel ca finalul luptei, cel mai probabil, îl vom afla într-o sala de judecata.

Adina Ardeleanu, Bursa.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie