Tribunalul Bucuresti a respins contestatia Cameliei Voiculescu in cazul sechestrului din dosarul ICA

 

Contestatia la executare în cazul sechestrului dispus prin decizia definitiva data în dosarul privind privatizarea ICA, facuta de Camelia Rodica Voiculescu, a fost respinsa luni, ca neîntemeiata, de Tribunalul Capitalei, hotarârea putând fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

tribunalul-bucurestiDecizia pe care o va lua Curtea de Apel Bucuresti, în cazul unei eventuale contestatii, va fi definitiva.

La termenul de luni al procesului, apararea Cameliei Voiculescu a aratat în fata instantei ca numele acesteia nu apare în decizia de condamnare a tatalui ei si ca nu este firesc sau prevazut de lege ca un tert sa plateasca pentru secundul condamnat.

Dupa deliberari, instanta a respins actiunea depusa de una dintre fiicele lui Dan Voiculescu.

Fiicele lui Dan Voiculescu, Corina si Camelia, au depus în 14 august, la Tribunalul Bucuresti, doua contestatii la executare în cazul sechestrului dispus prin decizia definitiva data în dosarul privind privatizarea ICA, în care prejudiciul a fost stabilit la aproximativ 60 de milioane de euro.

Cealalta contestatie are termen de judecata în 29 august.

Avocata lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, declara ca imobilul de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 25-27, unde este sediul postului de televiziune Antena 3, a fost indisponibilizat de procurorii anticoruptie, în urma deciziei definitive din dosarul ICA. Vasii a spus ca decizia de executare a dispozitiilor din condamnarea din dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA) a fost contestata la Tribunalul Bucuresti.

Avocata lui Dan Voiculescu mai spunea, dupa ce a fost la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a lua la cunostinta ca a fost pus sub sechestru sediul în care functioneaza postul de televiziune Antena 3, ca a fost luata o singura masura de sechestru si ca nu s-a procedat la indisponibilizarea bunurilor în cazul carora instanta a decis definitiv ca vor fi confiscate. Potrivit avocatei, pâna la judecarea contestatiei la executare, un alt demers nu mai poate fi efectuat. Catalin Lupasteanu, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie