Tribunalul Bucuresti judeca luni o contestatie la executare depusa de fiica lui Dan Voiculescu privind sechestrul din dosarul ICA

 

Tribunalul Bucuresti judeca luni o contestatie la executare depusa de fiica lui Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, în legatura cu sechestrul pus pe mai multe bunuri în dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, prin decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti.

tribunalul-bucurestiActiunea vine dupa ce unul dintre avocatii familiei Voiculescu, Maria Vasii, a anuntat, în urma cu doua saptamâni, ca va fi atacata decizia instantei de punere sub sechestru a mai multor bunuri, printre care se afla si imobilul din str. Bucuresti — Ploiesti nr. 25—27, unde functioneaza televiziunile din trustul Intact.

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitiva, confiscarea mai multor proprietati, terenuri si imobile apartinând lui Dan Voiculescu, ‘care vor trece în patrimoniul statului libere de orice sarcini’.

Printre bunurile confiscate se afla ‘imobilul teren intravilan în suprafata de 29.220,03 metri patrati, situat în Bucuresti, sector 1, strada Gârlei nr.1D, si a constructiilor aferente’, precum si a altor doua si a constructiilor aferente acestora, în suprafata de 4.457 de mp si, respectiv, de 3.000 de mp, ambele situate în Bucuresti, sector 1, strada Gârlei, nr. 1B.

Judecatorii au mai decis confiscarea imobilului situat în soseaua Bucuresti — Ploiesti, nr. 25 — 27, sector 1, compus din teren în suprafata de 4.184,41 mp si constructie de 3.140 mp edificata pe o suprafata construita la sol de 1.986,25 mp, care vor trece în patrimoniul statului liber de orice sarcini.(AS — autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie