Servicii de consultanta de peste 8 milioane de lei in cadrul Ministerului Agriculturii

 

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a cumparat servicii de asistenta tehnica pentru dezvoltarea si consolidarea capacitatii institutionale a Directiei Generale de Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operational pentru Pescuit (DGP-AM POP) în vederea pregatirii, elaborarii si implementarii POP 2014 – 2020 de la Conceta Silva SRL, pentru care a platit 8.302.815 lei, fara TVA, potrivit unui anunt de atribuire postat în Sistemul Electronic de Achizitii Publice(SEAP).

Ministerul Agriculturii‘Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea si consolidarea capacitatii administrative si institutionale a DGP-AM POP prin punerea la dispozitia acesteia a unor servicii de expertiza externa ce vor fi asigurate prin intermediul echipei de consultanti de specialitate ai prestatorului, care vor avea ca atributie principala elaborarea si pregatirea implementarii POP 2014 – 2020, precum si a documentelor strategice conexe, astfel încât sa se permita dezvoltarea si consolidarea sectorului pescaresc din România în concordanta cu obiectivele Politicii Comune pentru Pescuit. Obiective specifice ale proiectului constau în: 1) Elaborarea studiului de piata pentru sectorul pescaresc; 2) Elaborarea Planului Strategic National Multianual pentru Acvacultura; 3) Elaborarea Programului Operational pentru Pescuit (POP) 2014 – 2020 4) Asistenta tehnica pentru pregatirea implementarii Programului Operational pentru Pescuit (POP) 2014 – 2020; 5) Consultanta privind informarea potentialilor beneficiari si diseminarea POP 2014 – 2020’, se arata în descrierea succinta a contractului.

Valoarea initiala estimata a contractului a fost de 8.800.000 lei, fara TVA. Contractul a fost atribuit în data de 4 august 2014. capital.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie