IKEA ar putea deschide un nou magazin in Romania

 

Discutii pe tema deschiderii unui nou magazin IKEA în România s-au tot purtat, în ultimii ani, oficialii companiei sustinând, de fiecare data, ca ”nu au ajuns la o concluzie finala privind locatia”.

ikeaSe pare ca anul acesta lucrurile au prins viteza. Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA România, a declarat ca se afla în negocieri pentru deschiderea unei ”noi unitati”. ”Totusi, nu putem oferi mai multe amanunte penru ca nu da bine în negocieri. Dar, cu siguranta, urmeaza si al doilea magazin”, a spus Oprisan.

În luna iulie a acestui an, retailerul de mobila a lansat un magazin online cu livrare în toata tara. „Aproximativ 70% dintre produsele noastre se pot comanda online din 15 iulie. Prin acest serviciu ne dorim sa aducem gama de produse mai aproape de consumatori, în special de cei care stau mai departe sau care nu au timp sa ne faca o vizita în magazin” spunea Mihaela Muresan, Marketing Manager IKEA România.

Pretul achitat este alcatuit din pretul la raft al produselor, la care se adauga 49 de lei – pretul de colectare pe comanda, indiferent de numarul produselor, si pretul de transport de 1leu/kg.

De asemenea, IKEA a lansat recent Catalogul 2015, peste 200 de produse având preturi mai mici din luna septembrie. „Pentru anul de catalog 2015, avem 217 produse ale caror preturi au scazut în medie cu 18% si care sunt marcate cu simbolul „Pret mai mic”. Multe dintre acestea sunt pentru dormitor si baie”, a subliniat Cornel Oprisan.

Potrivit datelor companiei, 905.000 exemplare ale noului catalog vor fi distribuite în locuintele din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si împrejurimi, între 18 august si 7 septembrie. Ilinca Pop, capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie