Procurorii DNA l-au trimis in judecata in stare de arest preventiv pe Ciprian Grigoras inspector ITM

 

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) l-au trimis în judecata, în stare de arest preventiv, pe Ciprian Grigoras, inspector în cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti, pentru luare de mita în forma continuata si trafic de influenta

dnaPotrivit unui comunicat al DNA transmis marti AGERPRES, Ciprian Grigoras, cu ocazia unui control desfasurat la o societate comerciala în 16 iulie, a primit suma de 200 de lei de la doi martori denuntatori, pentru a efectua verificarile într-un mod favorabil acestora si pentru a nu aplica sanctiunile contraventionale aferente neregulilor descoperite.

” În 25 iulie, în aceeasi calitate si cu ocazia continuarii controlului la aceeasi societate, inculpatul a pretins martorilor denuntatori o suma de bani si a primit de la unul dintre ei 2.000 de lei, atât pentru a nu aplica personal sanctiunea contraventionala în cuantum de 10.000 de lei, cât si pentru promisiunea ca o va determina pe colega sa fata de care avea influenta în virtutea relatiilor de serviciu sa nu aplice sanctiunea contraventionala”, sustin procurorii.

DNA precizeaza ca, la aceeasi data, procurorii anticoruptie au procedat la constatarea infractiunii flagrante, în timp ce acesta primea suma de 2.000 de lei.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bucuresti. (AS — autor: Madalina Cochinescu, editor: Florin Marin), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie