Dupa arestarea presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu angajatii consiliului nu isi pot incasa salariile pentru ca nu are cine sa le semneze statele de plata

 

Problemele penale ale sefilor se rasfrâng asupra angajatilor. Este cazul celor de la Consiliul Judetean Braila, care nu îsi mai pot încasa salariile pentru ca nu are cine sa le semneze statele de plata. Singurul împuternicit sa faca acest lucru era presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, dar acesta a fost suspendat din functie miercuri.

Semn de intrebareCei aproximativ 130 de angajati ar fi trebuit sa îsi primeasca banii miercuri, însa nimeni nu a primit nici un leu.

Exista totusi speranta ca saptamâna viitoare salariile vor fi livrate în conturi. Luni va avea loc sedinta în care ar urma sa fie desemnat coordonatorul interimar al institutiei.

Gheorghe Bunea Stancu, presedintele suspendat al institutiei, este arestat la domiciliu de vinerea trecuta, fiind cercetat pentru abuz în serviciu. Ca urmare a acestei decizii, prefectul judetului Braila a hotarât suspendarea lui din functie. În prezent, Consiliul Judetean Braila este condus de vicepresedintele PNL, Ovidiu Nechita, care nu are drept de semnatura pentru moment. digi24.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie