Presedintele CJ Mehedinti, Adrian Duicu ramane in arest

 

Adrian Duicu ramâne în arest. Magistratii Curtii Supreme nu i-au aprobat contestatia pe care el a depus-o la arestarea preventiva. Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mehedinti mizeza de acum pe pledoariile a doi aparatori cunoscuti – Gheorghita Mateut, avocatul lui Dan Voiculescu, si Pavel Abraham, avocatul lui Bercea Mondial.

Adrian DuicuAparatorii au încercat, fara succes, sa îi convinga pe judecatori ca Adrian Duicu nu este un pericol public si nu mai poate influenta ancheta deja finalizata de Directia Nationala Anticoruptie.

„Judecatorul de camera preliminara s-a multumit sa constate ca de la data ultimei prelungiri a masurii nu a intervenit nici un element nou”, motiv pentru care nu a considerat oportuna eliberarea lui Adrian Duicu, a declarat dupa sedinta avocatul Gheorghita Mateut.

„Nu a comis nici o fapta din cele care îi sunt reprosate. E vorba de una din conditiile prealabile luarii oricarei masuri, conditie obligatorie, de a exista probe din care sa rezulte o suspiciune rezonabila ca inculpatul a savârsit o infractiune”, a tinut sa precizeze aparatorul Gheorghita Mateut. digi24.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie