Au inceput recrutarile pentru cea mai mare berarie din Estul Europei – Beraria H din Parcul Herastrau

 

Iulian Stanciu, unul dintre actionarii eMag si unul dintre cei mai puternici antre­prenori din industria IT, împreuna cu alti doi antreprenori români, a început recrutarile pentru beraria pe care o vor deschide în Parcul Herastrau în locul Pavilionului H, un cunoscut centru comercial, precursorul mal­lurilor din ziua de astazi.

cvRestaurantul, care va fi deschis în aceasta toamna, va avea o echipa de 130 de oameni, dintre care doar 10 au fost deja selectati.

„Pâna acum am angajat doar zece per­soa­ne, astfel ca mai trebuie sa angajam înca 120 de oameni”, spune Vlad Dumitru, prin­cipalul actionar al berariei cu un pachet de 50% din actiuni, alaturi de Iulian Stanciu (25%) si Ioana Iancu (25%).

Vlad Dumitru a fost directorul general si unul dintre actionarii (50% din actiuni) im­por­tatorului si distribuitorului de produse IT Combox Delivery, în cadrul careia actuala Network One Distribution (compania lui Iulian Stanciu) a preluat un pachet de ac­tiuni (50%) în 2008. Dumitru a iesit din ac­tio­nariat acum doi ani, potrivit propriilor afir­matii. Astfel, dupa Combox Delivery, Bera­ria H reprezinta al doilea parteneriat dintre Stanciu si Dumitru. Cristina Rosca, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie