Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra, a fost arestat

 

Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra, a fost arestat pentru 29 de zile de Curtea de Apel Pitesti, în dosarul în care este acuzat ca a primit bani sau bunuri de la studenti carora le-a dat subiectele la licenta sau pe care i-a ajutat sa obtina diplomele fara sa sustina examene.

Adrian Dulugeac, prodecanul Facultatii de Controlul si Expertiza Produselor Alimentare de la Universitatea Bioterra, a fost retinut în 27 septembrie de procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea, în urma unor perchezitii, fiind acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, fals intelectual si material în înscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material. Totodata, Dulugeac a fost pus sub acuzare si pentru luare de mita, anchetatorii stabilind ca acesta a primit bani, bunuri sau servicii de la studentii pe care i-a ajutat la licenta sau la alte examene.

Procurorii au cerut Tribunalului Vâlcea arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Adrian Dulugeac, cererea fiind respinsa de instanta în 28 septembrie.

Decizia a fost contestata de procurori la Curtea de Apel Pitesti, care sâmbata a admis recursul si a casat sentinta din 28 septembrie.

Cauza a fost rejudecata de instanta Curtii de Apel Pitesti, care a admis propunerea Parchetului Tribunalului Vâlcea si a dispus arestarea preventiva a lui Florin Adrian Duligeac pe o perioada de 29 zile, începând cu data punerii în executare a mandatului.

Decizia este definitiva, astfel ca Adrian Dulugeac va sta în arestat preventiv 29 de zile.

Mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie