Ministrul Muncii sustine ca reducerea CAS nu va afecta plata salariilor si a pensiilor

 

Rovana Plumb, ministrul Muncii, spune ca reducerea CAS-ului nu va afecta plata salariilor si a pensiilor. Ea afirma ca este o masura sustenabila si corecta, extrem de dorita de mediul de afaceri care va duce la crearea de noi locuri de munca.

rovana plumb„Reducerea CAS este o masura sustenabila, ceruta de mediul de afaceri, care nu va afecta plata pensiilor si a salariilor, ci va încuraja crearea de noi locuri de munca, iar pe cale de consecinta vor fi mai multi contributori la fondul de pensii. Mai mult, toata clasa politica doreste adoptarea acestei masuri, cu exceptia taberei prezidentiale. Guvernul Ponta crede în beneficiile acestei masuri si spera sa o aplice cât mai repede cu putinta”, spune Rovana Plumb, într-un comunicat.

Presedintele Traian Basescu a retrimis miercuri Parlamentului spre reexaminare legea privind reducerea CAS, exprimând îndoieli cu privire la sustenabilitatea acestei masuri.

Plumb susine ca „opoziia taberei prezideniale tradeaza intenia acesteia de a relua modelul de austeritate daca va mai prelua guvernarea”.

„Adica ne putem astepta din partea acestor oameni, daca vor reveni la guvernare, la noi taieri, la cresteri de taxe si la concedieri”, a mai afirmat Rovana Plumb. C.P. puterea.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie