Telekom Romania – Noua companie de telefonie din Romania

 

Romtelecom si Cosmote se vor uni din luna septembrie din acest an într-o singura companie care va fi liderul pietei de telecom din România.

t-mobile-suaPotrivit unor surse din piata, noua entitate sub care vor opera Romtelecom, Cosmote si Zapp se va numi TELEKOM ROMÂNIA.

Daca toti ne asteptam ca brandul Cosmote sa se transforme în T-Mobile, acest lucru nu se va întâmpla, iar brandul pentru serviciile de comunicatii mobile se va numi TELEKOM ROMÂNIA MOBIL. Romtelecom, cel mai vechi brand de comunicatii fixe de pe piata locala se va transforma în TELEKOM ROMÂNIA FIX.

În primavara acestui an au aparut zvonuri conform carora adunarea generala a actionarilor Romtelecom si Cosmote au decis rebrandingul celor doua companii în aceasta toamna, zvonuri care s-au si confirmat în cele din urma.

Astfel, TELEKOM ROMÂNIA va deveni cel mai mare operator de pe piata locala cu venituri de 1.07 miliarde de euro în 2013, mai mari decât cele ale actualului lider, Orange România, care în 2013 a înregistrat venituri de 934 de milioane de euro. economica.net

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie