Pretul pentru asigurarea obligatorie a locuintei s-ar putea scumpi cu 100%

 

Pretul politei obligatorii de asigurare a locuintei va creste substantial în urmatoarea perioada. Este vorba despre scumpiri de pâna 100 la suta dar si despre introducerea unei fransize. Informatia a fost confirmata, pentru ECONOMICA.NET, de catre directorul Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor(PAID).

asigurariAsigurarea obligatorie a locuintei se va scumpi cu pâna la 100% iar o astfel de propunere se afla deja pe masa Autoritatii de Supraveghere Financiara, au aratat, pentru ECONOMICA.NET surse apropiate situatiei. Fara detalii în ceea ce priveste dimensiunea cresterii, informatia ne-a fost confirmata si de catre directorul PAID, Nicoleta Radu Neacsu.

“O majorare a pretului, introducerea unei fransize sau o combinatie dintre cele doua este absolut necesara pentru ca Pool-ul sa îsi poata îndeplini obiectivele în continuare. Am propus ASF acest lucru înca de la finele anului trecut. Tinem legatura permanent cu ASF pe acest subiect si înteleg ca sunt deja mai multe variante de lucru. Nu va pot divulga propunerea în ceeea ce priveste cresterea pretului însa va pot spune ca fransiza ar trebui sa fie între 5 si 10% din dauna”, spune directorul PAID. Serban Buscu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie