Aprobarea Nomenclatorului domeniilor si al specializarilor/programelor de studii universitare si a structurii institutiilor de invatamant superior pentru anul universitar 2014—2015

 

In Monitorul Oficial nr. 527 din 16 iulie 2014 a fost publicata H.G. nr. 580/2014 privind aprobarea Nomenclatorului domeniilor si al specializarilor/programelor de studii universitare si a structurii institutiilor de invatamant superior pentru anul universitar monitorul oficial al romaniei2014—2015, precum si aprobarea titlurilor conferite absolventilor invatamantului universitar de licenta inmatriculati in anul I in anii universitari 2011—2012, 2012—2013 si 2013—2014.

In cadrul actului normativ se arata:

Se aproba Nomenclatorul domeniilor si al specializarilor/programelor de studii universitare.

Se aproba structura institutiilor de invatamant superior de stat, domeniile de studii universitare de licenta si specializarile/programele de studii acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu, locatiile geografice de desfasurare, numarul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, forma de invatamant si limba de predare, precum si numarul maxim de studenti care pot fi scolarizati in anul universitar 2014—2015.

Se aproba structura institutiilor de invatamant superior particular acreditate, domeniile de studii universitare de licenta si specializarile/programele de studii acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu, locatiile geografice de desfasurare, numarul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, forma de invatamant si limba de predare, precum si numarul maxim de studenti care pot fi scolarizati in anul universitar 2014—2015.

Se aproba specializarile/programele de studii acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu in cadrul institutiilor de invatamant superior particular autorizate sa functioneze provizoriu, locatiile geografice de desfasurare, numarul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, forma de invatamant si limba de predare, precum si numarul maxim de studenti care pot fi scolarizati in anul universitar 2014—2015.

Se aproba structura institutiilor de invatamant superior autorizate sa functioneze provizoriu, care organizeaza numai programe de studii universitare de masterat/studii postuniversitare, locatiile geografice de desfasurare, numarul de credite de studii transferabile pentru fiecare program de studii universitare, forma de invatamant si limba de predare, precum si numarul maxim de studenti care pot fi scolarizati in anul universitar 2014—2015.

Institutiile de invatamant superior sunt monitorizate in anul universitar 2014—2015 de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior si Ministerul Educatiei Nationale, in temeiul prevederilor art. 192 si ale art. 216 alin. (2) lit. c) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare.

Institutii de invatamant superior monitorizate in anul universitar 2014-2015 de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior si Ministerul Educatiei Nationale, in temeiul prevederilor art. 192 si ale art. 216 alin. (2) lit. c) din Legea educatiei nationale nr. 1/2011 cu modificarile si completarile ulteriore

UNIVERSITATEA “BIOTERRA” DIN BUCURESTI
UNIVERSITATEA ROMANA DE STINTE SI ARTE “GHEORGHE CRISTEA” DIN BUCURESTI
UNIVERSITATEA “APOLLONIA” DIN IASI

Georgiana Matache, infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie