Gestionarea deseurilor. Tarife noi

 

Modificarile au fost aduse prin Ordinul comun nr. 824/2272/2014 pentru modificarea unor acte normative în domeniul gestionarii deseurilor, emis de ministrii mediului si economiei, publicat în Monitorul oficial nr. 460/2014.

Colectare deseuriO reglementare ministeriala din 2012 a aprobat Procedura si criteriile de evaluare si autorizare a organizatiilor colective si de evaluare si aprobare a planului de operare pentru producatorii care îsi îndeplinesc în mod individual obligatiile privind gestionarea deseurilor de baterii si acumulatori. Reglementarea – Ordinul nr. 2.743/3.189/2011 – a fost data în temeiul H.G. nr. 1.132/2008 privind regimul bateriilor si acumulatorilor si al deseurilor de baterii si acumulatori, cu modificarile si completarile ulterioare.

Comisia de evaluare si autorizare este cea care analizeaza documentatia depusa de catre solicitant si decide cu privire la licenta de operare, pe baza unor tarife care, recent, au fost modificate, prin Ordinul comun mentionat în introducere.

Tarife modificate

Pentru analizarea documentatiei de autorizare a organizatiilor colective, a planului de operare al producatorilor individuali, a documentatiei pentru revizuirea licentei de operare a organizatiilor colective, de revizuire a planului de operare al producatorilor individuali se înregistreaza tariful în cuantum de 10.000 lei care trebuie achitat la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, în contul indicat de Secretariatul Comisiei, de catre operatorul economic care depune documentatia în cauza, iar suma rezultata se varsa la bugetul de stat.

Citeste mai departe pe legestart.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie