Preluarea CONGAZ SA de catre GDF SUEZ Energy Romania analizata de Consiliul Concurentei

 

Consiliul Concurentei a dat publicitatii joi, 26 iunie 2014, un comunicat cu privire la verificarea concentrarii economice ce se va realiza prin achizitionarea pachetului majoritar de actiuni (57,18%) al companiei CONGAZ S.A. de catre GDF SUEZ Energy România SA.

consiliul concurenteiConsiliul s-a sesizat întrucât achizitionarea pachetului majoritar depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului. Evaluarea are scopul de a stabili compatibilitatea concentrarii economice cu mediul concurential, urmând a emite o decizie în termenele prevazute de lege.

Autoritatea de concurenta este interesata de punctul de vedere al întreprinderilor terte, referitor la modul în care concentrarea economica ce urmeaza a se realiza afecteaza sau poate afecta concurenta de pe piata. Observatiile si punctele de vedere pot fi transmise în termen de 10 de zile de la data prezentului anunt, prin fax la nr. 021.405.45.08 sau prin posta la urmatoarea adresa: Consiliul Concurentei, Piata Presei Libere nr.1, corp D1, sector 1, Bucuresti, cod postal 013701, Oficiul Postal nr. 33. juridice.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie