Dosarele fostilor judecatori Stan Mustata si Florica Duta vor fi preluate de alti doi magistrati

 

Dupa ce un magistrat s-a pensionat si altul a fost arestat deoarece a vândut sentinte, Curtea de Apel Bucuresti a stabilit componenta noului complet care-i va judeca pe Dan Voiculescu si pe complicii sai din dosarul ICA.

dosareColegiul de conducere al Curtii de Apel Bucuresti a aprobat propunerea ca dosarele fostilor judecatori Stan Mustata si Florica Duta sa fie preluate de alti doi magistrati. Astfel, dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), în care este deja condamnat Dan Voiculescu la 5 ani de închisoare, a ajuns la judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea. Cei doi au preluat toate cauzele fostilor colegi, urmând sa le judece pâna la final. Noul complet care va judeca, începând cu 1 iulie, cazul ICA este format din magistrati care au promovat de curând de la Tribunalul Bucuresti.

Noul complet

Camelia Bogdan s-a remarcat în momentul în care a fost recuzata din dosarul în care era judecat Sorin Ovidiu Vîntu pentru favorizarea infractorului, prietenul sau Nicolae Popa. A fost atunci acuzata ca judeca prea repede cazul. O colega de la Tribunal a fost de acord cu ceea ce a spus Vîntu, asa ca Bogdan a ramas fara dosar. Virgil Burla, evz.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie