Obligatiunile corporative emise de Garanti Bank au fost subscrise integral dupa doar o zi

 

Obligatiunile corporative emise de Garanti Bank in data de 3 iunie 2014, ulterior Perioadei de Oferta deschisa pe 26 mai 2014 si inchisa anticipat pe 27 mai, sunt tranzactionate pe piata reglementata la vedere administrata de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepand cu data de 25 iunie.

bvbComisia de Admitere la Tranzactionare si Consiliul de Administratie al BVB au aprobat admiterea la tranzactionare a celor 30.000 de obligatiuni pe 19, respectiv 20 iunie 2014, si le-au inclus in cadrul Sectorului Titluri de Credit, Categoria a III-a.

Obligatiunile emise au o valoare nominala totala de 300 milioane lei (10.000 lei/obligatiune) si au un cupon anual fix de 5,47%, platit anual. Data maturitatii este de 5 ani, cu scadenta pe 15 mai 2019, iar principalul va fi platit la maturitate (rambursare intr-o singura transa). Codul ISIN este ROGABRDBC011, iar simbolul GBR19.

“Am deschis emisiunea de obligatiuni in data de 26 mai si am inchis-o anticipat dupa doar o zi, datorita subscrierii integrale, ceea ce a demonstrat un interes deosebit din partea investitorilor calificati. Ne asteptam sa vedem acelasi nivel de incredere in Garanti Bank incepand cu astazi, 25 iunie si prin acest succes sa contribuim si la dezvoltarea pietei de capital locale”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Grup Garanti Romania. infolegal.ro

Cuvinte cheie: , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie