Cea mai mare berarie din Estul Europei – Beraria H – va fi inaugurata in Parcul Herastrau din Bucuresti in luna iulie

 

Iulian Stanciu, omul de afaceri care conduce cel mai mare magazin online din Sud-Estul Europei, eMAG, împreuna cu alti doi antreprenori români, vor inaugura luna viitoare, în fostul centru comercial din Parcul Herastrau, Beraria H.

berarieInvestitia în berarie, care se anunta a fi la rândul ei cea mai mare din Estul Europei, se ridica la 2,5 milioane de euro, iar amortizarea se va realiza în cinci ani. Asa considera Vlad Dumitru, directorul general al Berariei H.

Acesta este bun prieten cu Iulian Stanciu, care controleaza, distribuitorul IT&C Network One Distribution si reteaua de magazine Flanco, fiind totodata actionar si seful eMAG. Cei doi vor detine 75% din berarie (Vlad Dumitru 50%, Iulian Stanciu 25%), iar Ioana Iancu (25%),

Pavilionul H apartine oamenilor de afaceri Puiu Popoviciu si Radu Dimofte, iar cei trei actionari ai berariei au închiriat spatiul ce masoara 4.300 mp înauntru si peste 3.000 mp afara.

Pavilionul H a fost construit în perioada 1949-1953 si poarta semnatura arhitectilor Gustav Gusti, Harry Stern, Ascanio Damian si a inginerului E. Titariu. Cladirea a fost construita pentru a deveni o sala de expunere pentru obiecte de mari dimensiuni (utilaje industriale) si showroom de mobila. Din anii ‘90 a functionat ca centru comercial. capital.ro

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie