Tanara care si-a pierdut un brat in urma unui accident rutier provocat de nepasarea drumarilor a primit suma de 1 milion de euro de la CNADNR

 

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) i-a virat Georgianei Ghegeliu, tânara care si-a pierdut un brat în urma unui accident rutier provocat de nepasarea drumarilor, suma de 1 milion de euro, în contul despagubirilor dictate de magistrati.

Euro bancnote„Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România SA informeaza ca, astazi 19.06.2014, s-a efectuat plata sumei de 4.404.000 lei (echivalent a 1.000.000 Euro), catre doamna Ghegeliu Georgiana Elena, aceasta suma reprezentând daune morale, asa cum reiese din dispozitiile Deciziei nr. 1827/11.06.2014 a Înaltei Curti de Casatie si Justitie a României”, a anuntat CNADNR într-un comunicat.

Pe data de 11 iunie, judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au obligat CNADNR, prin decizie definitiva si irevocabila, sa-i plateasca un milion de euro despagubiri tinerei din Constanta, Georgiana Elena Ghegeliu. Ea a dat în judecata, în aprilie 2012, CNADNR si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov, dupa ce si-a pierdut mâna dreapta în urma unui accident rutier petrecut în 2006.

Georgiana Elena Ghegeliu se afla în masina condusa de pietenul sau, pe DN1, între Bucuresti si Brasov, în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului din cauza drumului deteriorat si nesemnalizat corespunzator. Masina s-a izbit de parapeti, iar în urma impactului bratul tinerei Georgiana Elena Ghegeliu a fost zdrobit si nu a mai putut fi salvat. Simona Tapalaga, evz.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie