Noul Consiliu de Administratie al Societatii Romane de Radiodifuziune

 

Plenul Parlamentului a aprobat, luni, noul Consiliu de Administratie al Societatii Române de Radiodifuziune, cu 332 de voturi ”pentru” si 49 de voturi ”împotriva”.

parlamentariNoul Consiliu este format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Sararu, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitrascu, Maria Toghina, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doros si Ana Florea, ca membri titulari.

Presedintele Comisiei de cultura din Senat, Georgica Severin, a declarat, luni, dupa audierea din comisiile reunite ale celor doua Camere a celor nominalizati pentru Consiliul de Administratie al Societatii Române de Radiodifuziune, ca votul în comisie a fost unul favorabil, în unanimitate.

Grupul parlamentar PSD i-a propus în Consiliul de Administratie pe Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Sararu, ca membri titulari, si Theodoru Maria Denise, Ghisa Lavinia Nicoleta si Bârlibescu Stefania, ca membri supleanti.

PDL a propus pe Radu F. Alexandru pentru CA al SRR, ca membru titular, iar ca supleant pe Chiorean Alexandru.
Din partea Administratiei Prezidentiale a fost propusa Maria Toghina, iar din partea PNL, Alexandru Ducu Bertzi, ca membru titular, iar ca supleant, Alexandru Muraru.

Grupul minoritatilor nationale a propus ca membru titular în Consiliul de Administratie al SRR pe Ana Florea, iar ca supleant, pe Maria Dobrescu.

Grupul parlamentar al UDMR l-a propus, ca membru titular, pe Demeter Andras Istvan, iar ca supleant, pe Agoston Hugo.

Grupul parlamentar PC a propus-o ca membru titular în Consiliul de Administratie al SRR pe Alina Stanciu si ca supleant pe Monica Ghinet.
Executivul l-a propus pe Ovidiu Miculescu, ca membru titular, iar ca supleant, pe Gabriel Croitoru.
Din partea angajatilor SRR, au fost propusi ca membri titulari Nicoleta Viorica Balaci si Adrian Doros, iar ca supleanti, Marius Dorian Tanase si Mihai Maiorescu.

Grupul PPDD a anuntat ca a propus-o pe Alexandra Dumitrascu. realitatea.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie