Premierul Victor Ponta: Situatia in regiune se deterioreaza. Romania are rezerve necesare de gaze pe sase luni

 

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, în debutul sedintei BPN al PSD, ca situatia în regiune se deterioreaza si ca se opresc gazele, el aratând ca a discutat dimineata cu ministrul Energiei si România are rezerve necesare astfel încât pe termen scurt, respectiv sase luni, nu sunt probleme.

victor ponta11”Ne intereseaza pentru ca suntem partidul de guvernamânt si avem obligatia guvernarii. Vedeti ca situatia în regiune se deterioreaza, se opresc gaze. Azi de dimineata am stat cu ministrul Energiei si vreau sa dau un semnal de acum, imediat, ca pentru România pe termen scurt, sase luni, nu e niciun fel de problema, avem rezervele necesare”, a spus Ponta.

El a aratat ca cel mai important lucru în acest moment este ca în toata scena politica sa existe stabilitate si predictibiliate.

”Principala responsabilitate privind stabilitatea se îndreapta catre noi ca fiind partidul cel mai mare din coalitia de guvernare. Vreau sa va rog pe toti în toate structurile pe care le reprezentati – Parlament, structuri locale, Guvern – sa dati acelasi mesaj ca e o perioada în care România are nevoie mai mult decât orice de seriozitate si stabilitate”, a mai spus Ponta. Liviu Dadacus, mediafax.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie