Suspiciuni de prejudiciere grava a bugetului asigurarilor sociale la Pitesti. Procurorii DNA fac perchezitii

 

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la cinci adrese din municipiul Pitesti, dintre care una este sediul unei institutii publice, într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni de coruptie, care au avut drept consecinta prejudicierea grava a bugetului asigurarilor sociale.

dna„Procurorii DNA Pitesti efectueaza cercetari într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savârsirea unor infractiuni de coruptie, ce au avut drept consecinta prejudicierea grava a bugetului asigurarilor sociale. În cursul zilei de 11 iunie, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii în 5 locatii situate în municipiul Pitesti, din care una este sediul unei institutii publice”, se arata într-un comunicat al DNA transmis mercuri AGERPRES.

În cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.(AS — autor: Madalina Cochinescu, editor: Cristina Tatu), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie