Cinci cetateni romani au murit intr-un accident produs in Ungaria

 

Cinci cetateni români, între care si un copil si-au pierdut viata duminica în zori într-un grav accident rutier produs în nord-estul Ungariei, informeaza editia on-line a cotidianului ungar Nepszabadsag, care preia agentia MTI. Reprezentanti ai Consulatului general al României de la Gyula s-au deplasat la fata locului pentru a acorda asistenta consulara, precizeaza MAE de la Bucuresti.

accidentO purtatoare de cuvânt a politiei locale a mentionat ca cei cinci români calatoreau într-un autoturism cu numere de înmatriculare poloneze, care din motive înca nestabilite a patruns pe sensul opus si a intrat în coliziune cu un autobuz si cu un microbuz.

Accidentul s-a produs în localitatea Gyortelek. Alte patru persoane aflate în autobuz si una aflata în microbuz au fost ranite.
Autoritatile locale le-au comunicat reprezentantilor Consulatului general român ca soferul autobuzului înmatriculat în Ungaria si cei trei pasageri aflati la bord nu au suferit vatamari grave, iar trupurile neînsufletite ale cetatenilor români decedati au fost transportate la Institutul de medicina Legala.

Un responsabil al serviciilor regionale de salvare a mentionat pentru presa ungara ca ‘nu a existat nicio sansa’ ca românii sa fie salvati.

Soseaua din Gyortelek unde s-a produs accidentul a fost închisa pentru mai multe ore.

Consulatul General al României la Gyula este pregatit, în continuare, sa acorde asistenta consulara de specialitate, în limita competentelor legale.(AS — editor: Mihaela Toth), agerpres.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie