Madalin Dumitru, directorul Directiei Infrastructura din Primaria Bucuresti va fi cercetat in libertate

 

Madalin Dumitru, directorul Directiei generale infrastructura si servicii publice din cadrul Primariei Capitalei, va fi cercetat în libertate dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins, sâmbata, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva.

DNAInstanta i-a impus lui Madalin Dumitru masura controlului judiciar, însa decizia nu este definitiva, iar DNA poate face contestatie.

Madalin Dumitru a fost retinut joi de procurorii DNA, fiind acuzat de fals în declaratii, efectuare de acte de comert incompatibile cu functia, participatie improprie la delapidare, în forma continuata, luare de mita, abuz în serviciu si trafic de influenta.

Potrivit DNA, Madalin Dumitru, în calitate de director al DGISP — functionar public cu atributie de conducere în cadrul autoritatii publice locale, desi avea obligatia de a-si declara averea, a facut declaratii necorespunzatoare adevarului cu privire la veniturile realizate în perioada 2008 — 2013.

„Astfel, acesta, în declaratia de avere din 4.11.2008 nu a mentionat venituri în suma de 150.000 de euro obtinute ca urmare a încheierii antecontractului de vânzare — cumparare pentru un teren în suprafata de 217 m.p., situat în Bucuresti. În declaratia de avere din 4.11.2010 nu a trecut venituri de 90.200 lei obtinute din cesionarea partilor sociale la SC Magistral SRL, al carei reprezentant era. În declaratia de avere din 10.06.2013 nu a declarat veniturile obtinute din închirierea închirierea unui imobil situat în orasul Voluntari, jud. Ilfov (1.850 euro/luna, pentru anul 2012 = 5.500 euro, ianuarie — iulie 2013 = 11.100 euro). În aceeasi declaratie de avere a declarat în fals venituri în suma de 500.000 lei si 150.000 euro obtinute ca urmare a încheierii a trei antecontracte de vânzare — cumparare si nu a declarat 8 ceasuri (Longines, Mont Blanc etc.)”, sustine DNA.

Citeste mai departe pe agerpres.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie