Incendiu la complexul Confort City

 

Un incendiu a izbucnit, marti dupa-amiaza, la etajul 10 al unui bloc dintr-un complex rezidential aflat în sectorul 3 al Capitalei, flacarile cuprinzând o suprafata de aproximativ 400 de metri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

„Incendiul afecteaza etajul 10, ultimul, al unui bloc din complexul rezidential Confort City. Nu au fost înregistrate victime. Incendiul se manifesta cu un fum gros, iar flacarile afecteaza aproximativ 400 de metri patrati de material lemnos”, au mai spus sursele citate.

Peste 20 de masini de pompieri interveneau la ora 16:00 cu patru macarale pentru a stinge incendiul de la blocul de zece etaje din Confort City. Cladirea numara peste 300 de apartamente.

Flacarile care au izbucnit initial la ultimul etaj al blocului, au afectat si apartamentele de la etajul noua. Un numar de circa 30 de apartamente au fost afectate iremediabil, conform primelor estimari de la fata locului.

Majoritatea apartamentelor din complexul rezidential au fost cumparate cu credit bancar, ceea ce înseamna ca sunt asigurate împotriva calamitatilor.

Valentin Anghel, Cristian Moga, Zf.ro

Cuvinte cheie: , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie