Softul pentru masinile care se vor conduce singure, poiectat de inginerii romani de la Bosch

 

Grupul Bosch, una dintre cele mai mari companii care acti­veaza în industria tehno­lo­gica si cea de servicii la nivel mondial, a înregistrat anul trecut în România o cifra de afaceri de 212 mil. euro, în crestere cu 18% de la 180 mil. euro în 2012, potrivit datelor companiei.

bosch„Pe total business mondial 65% din cifra de afaceri reprezinta partea legata de industria auto. În România suntem aproape de aceasta cifra. În 2013 spre exemplu in­dus­tria auto ne-a ajutat mult si speram ca si în 2014 sa beneficiem de pe urma revenirii indus­triei auto. Dupa cum a început anul, ne putem astepta la o crestere de doua cifre, de peste 10% în 2014. Este greu de estimat pentru întreg anul deoarece sunt eveni­mente care se petrec cu o viteza foarte mare“, a spus Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch SRL si re­prezentant al grupului Bosch în Ro­mâ­nia.

Boldijar, 53 de ani, a fost numit în functia de conducere în primavara acestui an, aceasta fiind cea mai înalta functie ocu­pata de un român în cadrul unui pro­du­ca­tor de componente de talia Robert Bosch. Bogdan Alecu, zf.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie