Angajatorii care au avut cele mai multe locuri de munca vacante in Romania in luna martie 2014

 

Companiile de outsourcing CGS si Webhelp au fost, si în luna martie, cei mai mari angajatori din România. Cele doua companii au oferit, cumulat, aproape 2.000 de locuri de munca în luna martie. Al treilea cel mai mare angajator al lunii martie este o firma din Pitesti – SC Francesca Industries – care lucreaza în sistem lohn pentru H&M, C&A, Zara, New Look si Bershka.

cautare loc de munca1ECONOMICA.NET a centralizat informatiile comunicate de cele mai mari site-uri de recrutare din România si de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, privind oferta de locuri de munca disponibile la nivel national, în luna martie 2014.

Pe baza acestor informatii, va prezentam cine sunt angajatorii care au avut cele mai multe locuri de munca vacante în România, în luna martie 2014.

Companiile de outsourcing, din nou în vârful topului celor mai mari angajatori din tara noastra

  • Compania americana de outsourcing CGS a oferit 1.145 locuri de munca, în luna martie, prin intermediul site-ului de profil Myjob.
  • Compania de outsourcing Webhelp Romania a pus la dispozitia candidatilor 797 locuri de munca, în luna martie, pe site-ul de recrutare Myjob.
  • Producatorul de textile SC Francesca Industries SA a avut 450 de locuri de munca vacante, în martie, la AJOFM Arges. Firma face haine pentru branduri celebre precum H&M, Zara, C&A, Dorothy Perkins si Debenhams.
  • Firma de constructii civile si de infrastructura a omului de afaceri Corneliu Istrate, Vega 93 SRL, a ofertat candidatii cu 335 locuri de munca, prin intermediul AJOFM Galati, în luna martie.
  • Firma de textile GNP Texan SRL a pus la dispozitia candidatilor 275 de locuri de munca, prin intermediul AJOFM Arges.
  • Producatorul japonez de fibra optica si de cablaje pentru industria auto Fujikura Automotive Romania SRL a avut 240 de locuri de munca disponibile, la AJOFM, în martie.
  • SC Salubritate Craiova SRL a avut 179 locuri de munca vacante, în evidentele AJOFM Dolj, în martie.
  • Compania de outsourcing Genpact a ofertat candidatii cu 125 locuri de munca vacante prin intermediul site-ului Myjob.
  • EuroGsm, cel mai mare retailer al operatorului de telefonie mobila Orange România, a oferit 125 de locuri de munca, în luna martie, prin intermediul site-ului de recrutare eJobs.
  • Profi Rom Food a ofertat candidatii cu 107 locuri de munca, prin intermediul site-ului eJobs. în luna martie.
  • Firma Beyluxe Communication a pus la dispozitia candidatilor 91 de locuri de munca, în luna martie, pe platforma de recrutare eJobs.

Cristina Somanescu, economica.net

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , , ,

 

Niciun comentariu

Adaugă părerea ta!

Adaugă părerea ta


 

Distribuie